Betala senare med Klarna | Fri frakt

Politik for returnering


Återvändandepolicy
OBS: Vissa produkter kan inte returneras. Läs returpolicyn noggrant. Inga undantag kommer att göras eftersom du har godkänt villkoren vid köpet.

Du kan returnera din produkt inom 14 dagar efter att du har mottagit den. 

Din produkt måste vara oskadad för att kunna returneras. Den måste också vara i samma skick som när du fick den. Originalförpackningen får ha öppnats, men endast om det var nödvändigt för att bedöma produktens funktionalitet. Vi kommer att kontrollera detta vid mottagandet, så det är viktigt att du följer dessa regler för att vi ska kunna betala tillbaka pengarna.

Varor som inte kan returneras:

- Produkter som har använts.
- Tillbehör för hälso- och sjukvård och personlig vård.
- Varor som bikinis och underkläder (trosor och bh:ar).


För att få pengarna tillbaka behöver Lanora ett kvitto eller ett bevis på köpet.

Paketet ska skickas med rekommenderat brev.

RETURNERING

Du har rätt att frånträda avtalet inom 14 dagar utan att ange skäl.

Ångerfristen löper ut efter 14 dagar från den dag då du eller en av dig angiven tredje part, annan än transportören, tar varan i besittning. Om du vill utöva din ångerrätt kan du skicka oss ett e-postmeddelande, med eller utan formulär, till info@lanora.se.

Du måste returnera produkterna inom 14 dagar efter att e-postmeddelandet skickats.
Vi begär att du returnerar produkten oanvänd och i möjligaste mån i originalskick och originalförpackning.

Kontakta Lanora i förväg om du vill returnera produkten. Detta kan göras via e-post till: info@lanora.se

Vår kundtjänst skickar dig en returblankett via e-post som du kan använda. Denna returblankett är obligatorisk att skicka tillsammans med din returfrakt.

Du är ansvarig för att betala fraktkostnaderna för att returnera produkten, och dessa kostnader kan variera. Skicka alltid tillbaka din produkt med Track & Trace. Fraktkostnaderna återbetalas inte.

Om du returnerar en eller flera varor som är värda mer än 50 euro rekommenderar vi att du tecknar en försäkring för att se till att ditt returpaket når oss.

Steg-för-steg-process för returer.
Steg 1: Fyll i returformuläret.

Steg 2: Skicka in din beställning.
Skicka dina produkter tillsammans med den ifyllda returblanketten via e-post till den adress som Lanora tillhandahåller. Se till att paketet har en spårningskod.

Steg 3: Få ditt kontosaldo.
Om partnern har mottagit paketet i gott skick ser Lanora till att beloppet återbetalas till ditt bankkonto inom 30 arbetsdagar efter mottagandet.

Återbetalningar (om tillämpligt)
Så snart din retur har mottagits och bekräftats kommer du att få ett e-postmeddelande från Lanora som informerar dig om att Lanora har mottagit din retur. Lanora meddelar dig också om din återbetalning har godkänts eller avslagits.

När återbetalningen har godkänts kommer din retur att behandlas och automatiskt krediteras ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 30 dagar.

Försenad eller utebliven återbetalning (om tillämpligt).
Om du ännu inte har fått din återbetalning, kontrollera först ditt bankkonto eller ditt kreditkortsutdrag. Ibland kan det ta tid innan återbetalningen visas i slutet.

Har du gjort allt detta men fortfarande inte fått någon återbetalning? Kontakta oss då på info@lanora.se så att vi kan lösa problemet direkt med dig.